hits
  • 14.07.2017, 04:53

for sent å angre nå


Hvis du kunne gått tilbake å forandret en ting i livet ditt, ville du gjort det? Og om du så gjorde det, ville den forandringen gjort livet ditt bedre? Eller ville den fotandringen knust hjertet ditt? Knust hjertet til noen andre? Ville du valgt en helt annen vei? Eller ville du forandret bare èn ting? Bare ett øyeblikk. Et øyeblikk du alltid har ønsket tilbake.

Jeg mener vi mennesker er for opptatt av hva vi vil ha, istede for å være takknemmelig for det vi har. Og det sårer. Vi glemmer rett og slett å stoppe opp litt. Og se at vi har hverandre. Er vi så egoistiske? Blir vi så lett påvirket og hjernevasket, at vi ikke rekker å se det som faktisk allerede er i våre liv? Er det en ting jeg har kjent på i det siste, så er det at livet ikke varer evig. Husk det. Gi bestevennen en klem. Si det om du elsker noen. Vær takknemmelig. Se rundt deg. Se alt det verdifulle du har! Selv om det ikke er en million på konto, så har du så mye mer i verdi i alt annet rundt deg. Folkens, det er på tide å åpne øynene, stoppe opp! Slutte å gå i andres fotspor. Gjør det du vil! Alt du måtte ønske. Uten å måtte angre senere! Men glem aldri de som har vært med deg på den lange veien, når du skulle oppnå noe mer. De som er viktigst og ærligst gir deg aldri opp, uansett.
Lykke til!

Nobody can manage time. But we can manage those things that take up our time.

boxofblogg

Hei! Jeg heter Line og er en jente på 23 år fra Lofoten. Denne bloggen skal være åpen og ærlig, om mitt liv på både godt og vondt! Men også endel om mote og diverse. Følg meg gjerne :-)

Search

Bloggdesign